Bravadi

Стильно, велично і привабливо можна виглядати в будь-якому одязі, будь то сукня, жакет або в'язаний джемпер. Ексклюзивний трикотажний одяг для жінок і чоловіків виробляється з якісних видів пряжі, таких як шерсть, віскоза, бавовна, шовк, ангора, кашемір та льон. Жіночий та чоловічий трикотажний одяг бренду "Bravadi" має відмінні риси - простота, класичний стиль і використання натуральних видів пряжі. Цей бренд також представляє лінійку авторських моделей з елементами ручної роботи.

Sophia for women

Трикотажний одяг для ТМ "Sophia for women" створюється для активних дівчат і жінок, які люблять життя і яскраві фарби. Торгова марка «Sophia for women» прекрасно розуміє важливу для всіх жінок потребу - виглядати красиво і доглянуто, незалежно в будь-якій обстановці, на будь-якому заході, або вдома. Бути елегантною і рішуче налаштованою в робочій обстановці, ніжною і привабливою, а також веселою і чарівною відпочинку з друзями - будь-яке із станів душі підкреслить жіночий одяг від ТМ « Sophia for women ».

Sophia for men

ТМ "Sophia for men" - представляє чоловічий повсякденний одяг з трикотажу, демократичний по дизайну з елементами класики.

Sophia knit home decor

ТМ «Sophia knit home decor» " Багато нових ідей для оформлення вашого будинку пропонує ТМ« Sophia knit home decor »

М'який жакардовий гобелен на стіні біля дивану, теплий затишний трикотажний плед, чашка гарячого чаю - що ще потрібно, щоб душевно провести час вдома /

В'язані «кофтинки» для чашки або свічники - чудова знахідка для красивого і стильного інтер'єру, а його оформлення - чудовий подарунок для близьких і друзів! В'язаний декор в інтер'єрі та в'язані предмети інтер'єру в оздобленні будинку від ТМ «Sophia knit home decor» для вашого натхнення.